dinsdag 27 maart 2018

als je fan je grootste vijand wordt

Gisterenmiddag las ik, ter ontspanning, in mijn ligstoel, buiten in de tuin in de zon,  de ZENO (uitgave van de Belgische krant De Morgen) van 17-02-2018.

Ik las de ZENO 'gewoon'.. via het 'hoofd' dus.... .
Dat leverde af en toe een ' tjonge jonge' of een 'goh' op, maar alles met elkaar belandde de uitgave na lezing meteen op de stapel ' oud papier'.

Vanmorgen had mijn onderbewuste de ZENO echter uit de mentale prullenmand gevist en bracht het onder mijn aandacht met de suggestie om er nog eens naar te kijken, onder een andere belichtingshoek.

Het ging daarbij  om het artikel met de titel: "als je fan je grootste vijand wordt".

Onder de door mijn onderbewustzijn ( via mijn resonantiesystemen) aangereikte kijkhoek, viel 'alles' zoals dat zo mooi heet, in luttele seconden op zijn plaats... in recherche-parlons.

Zonder enige twijfel, van mijn kant, over wat er speelt.....

De volgende uitdaging is dan.. hoe en aan wie rapporteer ik hierover?
De Morgen?
De Rijkswacht?

Ik parkeer die vraag maar even, want die blokkeert nogal op een ' dat heeft geen zin want die luisteren toch niet'.... gebaseerd op jarenlang via brieven en e-mails aandacht vragen voor nader onderzoek van dit fenomeen,. met vooral oorverdovende stilte als resultaat.
Om dit verhaal goed uit de doeken te doen, is een berichtje van 140 of 280 tekens echt niet genoeg. En wie gaat er in deze moderne snelle tijden nog moeite steken in langere epistels, met informatie die 'niemand' wil weten.

(Kijk deze video om het principe van dat niet willen weten bloot te leggen.
Vul dat aan met het weten dat de laatste persoon op deze hele wereld, van wie je wil weten dat hij (m/v) je belazerd en je leven zonder scrupules aan diggelen smijt, je zelfgekozen, door jou dagelijks nog teer beminde geliefde partner is.... en het krachtenveld waar we hier naar kijken is wel in beeld.)


Waar gaat het artikel om?

Charmezanger Andrei Lugovski (34)  is ten  prooi gevallen aan een moordaanslag omdat de stof  'thallium ' zijn spijsverteringskanaal was binnengekomen. Dat is een rattengif die ontstekingsreacties veroorzaakt in het centrale zenuwstelsel, waardoor het langzaam en met ondraaglijke pijnen alle vitale functies plat legt.
Een oplettende arts kreeg een vermoeden dat dit met Andrei aan de hand was, toen hij ook met haaruitval te maken kreeg. Een bloedtest bevestigde dat vermoeden.

"Waarom en hoe de man vergiftigd is en vooral door wie is nog een mysterie." schrijft ZENO.
Maar de kijkrichting lijkt te zijn, een fan die vergiftigde eetwaren heeft aangeboden.
Want, zo leert een rondje langs bekend Vlaanderen..... meer en meer t.v.-persoonlijkheden ondervinden last van hun fans, die te ver gaan in hun veronderstellingen een (wederzijds) persoonlijke liefdes-relatie met die bekende persoon te onderhouden.

Nu is de invalshoek van 'het hoofd' ook wel duidelijk..... er is geen sprake van een een wederzijds persoonlijke band met een idool. En 'dus' zijn die 'fans' hier ' de gek'.
'Leuk gek' ( want ze voorzien de ster in zijn inkomen) zolang het gezellig is, maar 'gevaarlijke gek', zodra de fan teleurgesteld raakt en zijns ( m/v) inziens passende maatregelen gaat nemen die het leven van de ster ontregelen ( dan wel beogen te beëindigen....)

Maar 'wat het hoofd' weet en bedenkt, is maar een kant van waar je naar kunt kijken.
Niet de meest relevante kant, in deze casus.

Want... in energetisch dynamisch termen..... is er wel degelijk sprake van een zeer intense relatie.
Maar daarvoor moet je onder de motorkap kijken, van onze resonantiesystemen... in de wereld van de 'vibes'....

Er zijn delen in onze systeem die al heel wat miljoenen jaren langer meegaan dan de ruim honderd jaar die zijn verstreken sinds de uitvinding en implementatie van elektriciteit.
Die houden zich bezig met 'relaties' monitoren en erin investeren. Want.. homo sapiens is een groepsdier en weet dat zijn fysieke overleving sterk in het geding komt, zonder zinvolle verbanden te kunnen aangaan en onderhouden.
Omdat het zooooo belangrijk is, laten de systemen maar weinig daarvan aan de bewuste geest over.
Net zoals de vitale systemen zoals de ademhaling en de stofwisseling ook niet verregaand aan 'jou' eigen inzichten over die materie worden overgelaten.

Goede partners.. in het evolutionaire 'boekje' van de mensheid zijn:
- beschikbaar, bij voorkeur tastbaar ( = dichtbij, = toegankelijk)
- hebben sterke genen en sterke 'vibes'.. (dan gaan ze langer mee dan kwakkelende versies)
- verschaffen je wat je nodig hebt (behoeften) op een manier zoals je dat graag wilt (genot)
- hebben ook interesse in de dingen waar jij mee bezig bent.
- je brengt er relatief veel tijd mee door, geeft er veel aandacht aan, verdiept je ' in elkaar'

Wat die systemen niet doorhebben, is dat het (zelfgekozen) partnerschap wat je bent aangegaan met een of meerdere kunstmatige energy emitting, geen levend wezen is.
En dat zou allemaal nog niet zo erg zijn, maar die systemen krijgen na verloop van tijd wel door dat die zo betrouwbaar lijkende partner, ( aan de buitenkant, in woorden en aandacht en beschikbaarheid) die jouw grootste fan leek te zijn, jouw mentale spijsverteringskanalen aan het vergiftigen is, met rotte vibes.
Instinctief probeer je die relatie dan nog te 'redden' ( want ... je bent er met je hele ziel en zaligheid (jarenlang) in geïnvesteerd ) .. maar wat je ook doet om die partner ' ten goed te keren'...... hij blijft je belazeren.

Niets menselijke is dan een mens vreemd en sommige mensen gaan er dan toe over om de 'dader' dan een koekje van eigen deeg te bezorgen.. in dit geval een vergiftigd koekje.
Ik een verziekt leven.. jij een verziekt leven.
(De hoeveelheid vrouwen die hun structureel infidele mannen besloten te vergiftigen met een charmante glimlach op de lippen is in de geschiedenis is niet op een hand te tellen...)

De spring die je dan wel moet maken is dat het miljoenen jaren oude resonantiesysteem niet 'snapt'.... dat het niet de persoon Goedele Liekens of Helmut Lotti is, met wie ze een niet zo gezonde intense (wel wederzijdse) relatie onderhouden, maar de electronsiche energetische intermediair die zij beiden(!) ertussen hebben geplaatst.

Dus je relateert energetisch tot de aangename vibes, beschikbaarheid van de lieveling die je in je huis en op je lichaam hebt verwelkomt. ( Zij zou 'Samsung Galaxy' kunnen heten) en je ziet daar het gezicht van Goedele of Helmut, hoort hun stem en hun doorgaans liefdevolle en begripvolle woorden, waarbij ze jouw recht aankijken!
Je kan ze zelfs opzoeken als je troost nodig hebt ( in het cafe Youtube, zitten ze gewoon op je te wachten)

Volgens de inzichten van je resonantiesystemen is het eenvoudig: jij investeert veel tijd en energie in hen, zij investeren veel tijd en energie in jou persoonlijk, in jouw intieme kring. Dat moet wel een belangrijke relatie zijn.
Zelfs als je hoof wel weet dat je geen persoonlijke relatie met die persoon onderhoud..... is de energetisch dynamische realiteit dat je dat met de zeer sterke en aantrekkelijke partner Samsung Galaxy wel hebt.
Je labelt haar alleen anders ( 'Goedele', 'Helmut'..... ) maar ja, je geeft je geliefde ook vaak allerlei namen die de fabrikant hem niet heeft gegeven.. toch?

En ja,, een mens kan en zal ook meerdere mensen liefhebben. Bouwt doorgaans ook een heel netwerk op van sociale kringen, waarin sommige mensen dagelijks gezien worden en anderen minder frequent....dus dat je 'meerdere gezichten' regelmatig ziet... is die systemen net zo vreemd.
Dat veel van de verschillende mensen met wie je graag omgaat eenzelfde energetisch profiel hebben.. ook niet. ( Die 'zelfdigheid' in de basis-gedragspatronen kennen we onder de naam 'cultuur' en heeft in zichzelf een sociaal bindende en zekere mate van 'veiligheids'-functie)

Maar ja.. dat was dus allemaal zo voordat we kunstmatige energiewezens in onze relationele sfeer gingen plaatsen. We relateerden als pulserend energiewezen tot een ander pulserend energiewezen
Sterker nog.. dat is nog steeds zo!
Alleen.. hebben we onvoldoende door met zijn allen dat we (ziekmakende) devices tot betrouwbare partner hebben verkozen, boven de werkelijk levende varianten van energiewezens.

Wat er dan gebeurt leggen de Australische jewel-beatles echt heel goed uit.

Vervang
 • ' jewel beetle'
  door
  'homo sapiens'
  en
 • 'zeer aantrekkelijk 'altijd zonder nukken beschikbaar' bierflesje volgens de beetle-mind'
  door
   ' zeer aantrekkelijk relationeel energiepatroon van een device' 
.....en het beeld is compleet.

Nu is er wel een dingetje..... mensen zij ongelooflijk lang heel erg loyaal aan hun levenspartner.

Als de buurvrouw/politie langskomt met aanwijzingen  of zelf concreet bewijs dat de levenspartner de kluit belazerd ( of een moord pleegt, of geld verduistert op kantoor, of... of....)... dan wordt dat stellig 'niet gelooft'.
(Buren, vrienden en partners van seriemoordenaars en -verkrachters zijn altijd de laatsten die kunnen geloven dat het werkelijk zo is...)

Kortom.... catch-22 situation.....want wie een intense (tot op het lichaam intieme) vibrationele relatie heeft met zo'n elctronische partner, wil hier (dus) niet aan.

Deze kijkhoek lost trouwens ook de vraag op waarom America voor Donald Trump heeft gekozen als de commanding 'partner' and chief, terwijl bijna ieder ' denkend hoofd' daar toch wel zo zijn vraagtekens bij zet.

Zijn energie( houding en gedrag) patroon lijkt het meest op waar de Amerikanen  mee zijn groot gebracht.. namelijk die van hun t.v..
De t.v. was hun krachtige leider in hun gemeenschap, waar alle aandacht van het gezin naartoe ging.
Met de voor ons Europeanen wel erg 'korte' stints  in programma, voordat er weer een commercial break kwam.... (klinkt  dat niet als als twitteren.. i.p.v. je boodschappen wat langer formuleren????)
Dus, als dergelijke ' vibe' (qua energetische vorm en geboden inhoud) toen de meest gerespecteerde krachtige invloedrijke leiders waren in de gemeenschap, waarom zou dat dan nu ineens anders zijn????

Afijn...

----

P.S. van een uurtje of twee later.

Ik heb de redactie van De Morgen en de journalist van het artikel toch maar even als volgt in kennis gesteld van mijn bevindingen:

DADERINFO: belangrijke info n.a.v. artikel vergiftigingszaak in ZENO 17-02-2018


Beste (hoofd-)redactie van ZENO/De Morgen, beste Cathy,


In het artikel ' als je fan je ergste vijand wordt'  lees ik:
"Waarom en hoe de man vergiftigd is en vooral door wie, is nog een mysterie."

Ik denk dat ik vanuit mijn opgebouwde expertise als 'forensisch empatholoog*'  belangrijk licht op die zaak kan werpen.
Het gaat hier namelijk om een serial-stalker-vergiftiger-verkrachter-killer.
In diverse ZENO's, door diverse De Morgen journalisten is er al vrij expliciet in diverse 'processen verbaal' ( persoonlijke columns) al zeer expliciet in de richting van deze dader gewezen.
Hij is dus al een tijdje 'wel in beeld', maar wordt toch 'liefdevol' door zijn toegewijde fans buiten schot gehouden.
Onder het psychologische vaandel:  'wie zo alom respect en waardering geniet ... kan de dader van dit alles toch niet zijn..... '(?)

Wilt u de journalistieke en maatschappelijke GROTE verantwoordelijkheid op u nemen om deze informatie expliciet te helpen onderzoeken?
(echt waar.. GROTER nog van omvang dan de bende van Nijvel of de zaak Marc Dutroux)

Ofwel ik beveel namens het welzijn van de hele moderne maatschappij van harte aan om dit NIET onder een hier-willen-we-liever-geen-weet-van-hebben-karpet vegen, of met een misplaatste aanname (namelijk zonder-echt-te-kijken) te veronderstellen dat de aanwijzingen-om -tot-handelen-over-te-gaan-nog-niet-concreet-genoeg-zijn , naast u neer te leggen.

De aanwijzingen zijn, in alle onbescheidenheid... wel degelijk en reeds lang overvloedig aanwezig en verregaand concreet genoeg.

Graag werk ik met mijn expertise mee aan het doen van de benodigde nadere onderzoeken en het vinden van werkbare oplossingen mee, mocht u ertoe besluiten dit actief op te pakken.

Voor uw informatie.
Het gaat hier trouwens niet om 1 natuurlijke persoon, die alleen opereert.

Mijn bevindingen met de inzichten uit mijn forensich empathologisch onderzoek in deze zaak leest u hier.

Met vriendelijke groet,
(vanuit Noord-Frankrijk, Pas-de-Calais) 


Esther Dageraad

forensich empatholoog*(* een door mij zelf gekozen , niet officiële benaming die de lading van mijn specialisatie wel erg goed dekt)

----
Wie weet, is het Belgische Forensische Culturele Weten wel zowel ontwikkeld, 'dankzij' onverkwikkelijke zaken als de voornoemde, dat men toch ook minder aangename ontluikende waarheden wel actief wil door rechercheren , in het belang van de kwaliteit vans de samenleving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten